verjaardagskaarten


Verjaardagskaarten hebben we allemaal nodig, toch?


Vandaag eens even met wat nieuwe sets in de weer geweest. Ik dacht verjaardagskaarten heb je altijd wel nodig. En een handgemaakte kaart is toch net even iets specialer dan een gekochte kaart of een berichtje via facebook of whatsapp. En zo heb ik gelijk wat kaartjes klaar liggen. Want dan ineens heb je er zo een paar achter elkaar nodig.
En nu ik de smaak te pakken heb, ga ik zeker nog even verder. Zodra ik die klaar heb, zal ik die natuurlijk ook weer aan jullie laten zien.


Heb je iets nodig, of wil je ook graag kennis maken met de produkten van Stampin' Up, stuur me dan even een mail of een reactie. De volgende bestelling doe ik vrijdag 13 januari, houd de akties in de gaten want je kan flink scoren!

Groetjes,

Jacqueline
Reacties

 1. leuk leuk Na de feestdagen doe ik weer met je mee .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hanny,
   Dat vind ik gezellig. Gaan we ook zeker weer doen na de feestdagen.

   Verwijderen
 2. Hey Jacqueline, wat een leuke bloglayout heb je gemaakt!!
  En de kaartjes zijn natuurlijk ook super weer.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus