Open Huis 10 januari 2017

 


Start van het nieuwe seizoen!!


Gisteren was het dan zover. Ik had mijn eerste Open Huis voor de nieuwe catalogus met de producten voor het voorjaar en zomer. Wat zijn het toch leuke spullen zeg. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Ik had dit keer gekozen om het overdag te doen. Je kon tussen 9.00- 11.30 uur of tussen 13.30-15.00 uur bij me terecht om de spullen te komen bekijken of uit proberen. 


Ook was er natuurlijk weer een klein workshopje waar je aan kon deelnemen. Ik heb gekozen om met de stempelset met de luchtballon een mooie kaart te maken. En natuurlijk had ik voor de dames die zijn langsgeweest een kleine attentie. Dat is altijd leuk om weg te geven. Ik houd van kleine cadeautjes te maken en die dan uit te delen tijdens mijn workshops of classes.


 

Had je ook graag kennis komen maken met de nieuwe producten, maar was je niet in de gelegenheid, mail me dan even. Dan kunnen we samen een nieuwe datum prikken. 
Je kan me mailen op jacquelinehigler@gmail.com.

Verder heb ik volgende week donderdag een leuke workshop waarvoor ik nog 1 plekje vrij heb. We gaan dan aan de slag met de bokeh techniek. Dus wil je ook graag meedoen, kun je je daar nog voor aanmelden. 

Heb je andere vragen of wil een keer een gezellige workshop met vriendinnen/ zussen/ collega's komen volgen, kan dat natuurlijk ook. 
Houd mijn agenda in de gaten voor leuke creatieve workshops.

Lieve groetjes,
Jacqueline


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus