Coffee Café Juffen & meester bedankje

Graag stellen wij ons aan jullie voor;

Team Lakota
Wat gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Ik ben Jacqueline Higler woon met mijn man Danny en mijn 2 dochters Noa , Tinke en onze hond Rosie in Harderwijk, Ik ben sinds 29 februari 2016 begonnen als Demo bij Stampin'Up. 
En ik vind het echt heerlijk om te doen. Ik houd ervan om samen met anderen mooie dingen te maken. En daarbij gebruik ik natuurlijk de prachtige producten van Stampin'Up.

Maar genoeg over mezelf. Wij hebben met het Team Lakota een bloghop georganiseerd om jullie allerlei mooie, nieuwe sets uit de jaarcatalogus te laten zien. Daarnaast is dit natuurlijk ook bedoeld om inspiratie met jullie te delen. Ieder van ons heeft zijn eigen stijl, dus hop lekker bij ons langs. We vinden het leuk als je ons laat weten wat je ervan vind in een opmerking/reactie.

Ik heb deze keer gekozen om met de nieuwe Coffee Café Bundel te gaan werken. Met het einde van het schooljaar inzicht , vieren ze bij ons op school altijd juffendag. Ze doen dit i.p.v. alle losse verjaardagen van de leerkrachten en hebben dan de hele dag gezellig feest. En bij een feestje hoort een klein cadeautje.


Daarom heb ik cadeautjes gemaakt voor de juffen van Tinke´s klas.


Ben je ook op zoek naar een leuk idee voor een juffendag of voor een ander klein cadeautje. Kom dan gezellig deze of 1 van de andere workshops bij me volgen. Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar jacquelinehigler@gmail.com. Kijk in de agenda wanneer de eerst volgende workshop gepland staat. En wil je niks missen, klik dan bovenaan  deze pagina op abonneren om me te blijven volgen.


Na al deze leuke inspiratie ook zin gekregen om een keer wat leuks te komen maken?
Kijk even in mijn agenda en geef je op voor een leuke workshop gifty's !

Staat er geen geschikte datum voor je tussen, stuur me dan even een mailtje. Dan kunnen we in overleg natuurlijk altijd een datum plannen.

Veel plezier tijdens het hoppen. En geniet van het mooie weer.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

 1. Wat heb je een leuke creatie's gemaakt, Jacqueline. De juffen bij Tinke op school zullen er blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ilonka. Nu nog even wat leuke kofgieboontjes om te snoepen erin kopen en dan is t cadeautje af.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gemaakt met deze set, zo leuk om weggevertjes te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er "lekker"uit. je krijgt gelijk zin in koffie en iets lekkers!
  Wat een leuk papier met mooie kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw foto's....ik ben jaloers! Ik heb deze set niet, maar nu wil ik hem ook...en ik lust geen eens koffie. Wat een leuke ideeën weer en een kaart gecombineerd met een doosje....ik vind het super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mandy. Ik heb geprobeerd om er een leuke setting van te maken tijdens het fotograferen. Dus erg leuk dat je ze mooi vind.

   Verwijderen
 5. Ik krijg zin in koffie, leuk idee, ik ben ook al bezig met een juffen bedankje.. mooie kaarten, deze set staat ook op mijn wensenlijst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave weggevertjes heb je gemaakt! De juffen zullen er super blij mee zijn!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nicolet. Ik hoop dat de juffen er inderdaad lekker van zullen genieten

   Verwijderen
 7. Zo leuk! Niet alleen de stempels maar ook het papier is zo gaaf! Je hebt er prachtige dingen mee gemaakt. De juf zal blij zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus