Nog even eentje met de nieuwe kleuren

Er is er een bijna jarig.Oh ik vind de nieuwe kleuren erg mooi en dacht een verjaardagskaartje op voorraad is altijd handig. Dus ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe kleuren Berry Burst, Fresh Fig en Powder Pink. Ik vind het een hele mooie combi. De stempelset die ik heb gebruikt is Birthday Banners.
Als eerste heb ik de achtergrond gestempeld met Powder Pink. En daarna heb ik de ballonnen met dimensionals verhoogd opgeplakt. Ook heb ik ze allemaal voorzien van een echt touwtje voor een beetje speels effect.

Lijkt het je ook gezellig om een keer een paar leuke kaarten te komen maken?
Geef je dan op voor de workshop verjaardagskaarten. Je kan in mijn agenda kijken wanneer ik deze workshop op de planning heb staan.

Voor nu wens ik iedereen nog een heerlijk weekend en hopelijk tot snel.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

 1. Ooh echt weer een plaatje om te zien!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh echt weer een plaatje om te zien!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Nicolet. Vind ik leuk dat je dat schrijft.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus