Nieuws

Nieuwe locatie voor workshops!


Nu kan ik het dan eindelijk met jullie delen. Ik ga samenwerken met de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk in Harderwijk.  Vanaf donderdag 5 oktober ga ik om de week een workshop geven met Stampin´Up produkten. Ik zal dat gaan doen in een zaal in De Kiekmure , Tesselschade laan 1 Harderwijk.

Iedere workshop gaan we iets moois maken met stempels, inkt en natuurlijk bijpassend papier. Je hoeft hiervoor geen eigen stempels en inkt mee te nemen. Ik zorg voor de materialen. Wat wel handig is, is om een eigen snijmachine (trimmer ) mee te nemen als je die in bezit hebt. Ik zal iedere keer een leuk project voor bereiden. De materialen die daarvoor worden gebruikt leg ik voor je klaar in een pakketje. Je hoeft dus zelf nooit op zoek naar de juiste spulletjes. 

De workshop wordt gegeven van 9.00 tot 11.30 uur op de donderdagochtend in de even weken. 
Heb je ook zin in een gezellige ochtend creatief bezig zijn en natuurlijk lekker kletsen , Geef je dan op via een mailtje naar jacquelinehigler@gmail.com of info@wijkstadsdennen.nl 

De kosten bedragen E 5,75 voor niet leden van de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk. Iedereen is van harte welkom. Laten we er een gezellige tijd van maken met elkaar. 

Ik hoop jullie te ontmoeten op een van mijn workshops. Natuurlijk blijf ik ook gewoon bij mij thuis workshops geven. Dus kun je niet op de donderdagochtend kijk dan in mijn planning of neem even contact met me op om een afspraak te maken. 

Lieve groetjes Jacqueline


Reacties

  1. Wat leuk! veel plezier en gezelligheid met deze workshops

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Alma. Ondertussen is de eerste workshop daar gedaan en daar heb ik heel veel plezier aan beleefd. Dus ik hoop dat er nog veel gezellige ochtenden gaan volgen. Groetjes Jacqueline

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus