Van ruilen komt zeker geen huilen!!

11 november een heerlijke Stampin' Up dag.

Ieder half jaar wordt er door Stampin' Up een dag georganiseerd waar wij als demonstratrices naartoe kunnen om alvast een kijkje te kunnen nemen in de nieuwste catalogus. We kijken daar altijd ontzettend naar uit en zijn ook helemaal hyper zodra de datum bekend wordt gemaakt. Dit jaar vond deze On Stage , zoals de dag wordt genoemd, plaats op 11 november.

Het is dan ook een gewoonte om voor deze dag een leuk projectje of kaartje te maken met Stampin' Up produkten. Iedereen doet erg zijn/haar best om natuurlijk iets moois te maken en probeert op de dag met anderen dames of heren projectjes te ruilen. 

Ik heb dit keer een klein lampionnetje gemaakt met het oog op Sint Maarten.
Al weken geleden ben ik begonnen met mijn prototype. Afgelopen weken ben ik een aantal dagen bezig geweest met de voorbereiding. En zonder de hulp van mijn vriendin had ik het echt niet op tijd gered. Dus ontzettend bedankt voor al je hulp en gezelligheid tijdens het knippen, plakken, stempelen en kleuren. Maar het eindresultaat is echt super geworden. Natuurlijk vind ik het erg leuk als je me laat weten wat je ervan vind. En voor diegene die willen weten hoe ik het heb gemaakt, volgt hieronder de beschrijving.

Ik heb gewerkt met 30,5 x 30,5 cm Pumpkin Pie papier.
Daaruit heb ik een strook gesneden van 15 x 6,5 cm. Deze heb ik gerild op de korte kant op 1 en op 5,5 cm. Daarna heb ik daar kleine driehoekjes weggeknipt uit de plakrandjes. 
Verder heb ik uit datzelfde papier 2 cirkels gestanst met de Big Shot. Hiervoor heb ik de grootste maat cirkel gebruikt uit de Stitched Framelits Dies
Daarna heb ik uit 1 van deze cirkels een pompoen gestanst. Deze pompoen komt uit de Patterned Pumpkins Thinlits Dies. 
Het volgende onderdeel wordt gemaakt van Vellum. Het is een cirkel die ook weer wordt uitgestanst. Dit keer heb ik 1 maat kleiner gebruikt van de Stitched Framelits Dies. 
Nu gaan we aan de slag met de Watercolour pencils in de kleuren Pumpkin Pie en Old Olive. Leg op het midden van het vellum cirkel het uitgestanste pompoentje en kleur deze in met de potloden. Dit hoeft niet echt heel netjes, want we maken de kleur egaler met de blenderpen. Nu krijg je een mooie volle kleur. 
Daarna zet je een stempeltje van het gezichtje met zwarte inkt uit de stempelset Pick a Pumpkin en trek je lijntjes met een zwarte fineliner. 
Nu zijn alle onderdelen klaar en kunnen we het lampionnetje in elkaar plakken. Als laatste maken we nog 2 kleine gaatjes daardoor rijgen we  zwart bakers twine om het lampionnetje te kunnen ophangen aan het papieren rietje.
Als laatste nog een theelichtje op batterij erin en het lampionnetje is klaar om mee te nemen.
Hierboven heb ik mijn project in delen llaten zien. Ik hoop dat jullie het op deze manier duidelijk vinden en het na zouden kunnen maken. 
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Ik heb zaterdag echt een fantastische dag gehad en heb behoorlijk wat kunnen ruilen met andere demo's. Deze leuke projectjes zal ik jullie natuurlijk ook nog laten zien. Dus houd mijn blog in de gaten, want die ga ik zeker plaatsen. 

En verder wil ik jullie zeggen dat de nieuwe catalogus echt heel leuk gaat worden. Maar daarover mag ik nog niets verklappen. 
Behalve dat we een super handige nieuwe tool gaan krijgen de Stamparatus!
Dit is echt een pracht apparaat. Hierover zal ik jullie zo snel mogelijk meer vertellen. 

Voor nu een hele fijne avond en lieve groetjes Jacqueline
Reacties

 1. Echt supergaaf Jacqueline. Denk dat die er met kop en schouders boven uit stak!
  Liefs Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nicolet. Ik vind het ook altijd erg leuk om wat nieuws te bedenken. Ben blij dat het in de smaak valt.
   Liefs Jacq

   Verwijderen
 2. prachtig project!! en wat een werk! ik zag deze swap voorbij komen in het filmpje van bij Margriet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Alma,
   Dank je wel.Wat leuk dat je mijn swapje daar voorbij hebt zien komen.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus