Beurs in de Kiekmure

Hobbybeurs in HarderwijkAankomende zaterdag is het zover. Dan sta ik samen met Mandy Buckens weer gezellig op de hobbybeurs in de Kiekmure. Deze wordt ieder half jaar georganiseerd door Gerda, van Gerda's Hobbyshop uit Putten.
Dus houd je van stempelen, kaarten maken , handwerken of ben je gewoon op zoek naar leuke nieuwe ideeën? Dan zou ik zeggen, kom gewoon even lekker binnen kijken.

Natuurlijk kun je bij ons aan schuiven om een kleine workshop te doen. Zo kan je ook kennis maken met de produkten van Stampin' Up en zelf ontdekken hoe fijn onze inkt en stempels werken. 

Verder hebben we super leuke kaartenpakketten te koop en kun je kijken welke workshops er binnenkort allemaal aankomen. Je kan je ook direct opgeven voor een gezellige creatieve ochtend, zodat je verzekerd bent van een plaatsje.

Uiteraard kan je bij ons de catalogus inzien en alle gebruikte materialen zijn op de beurs te bestellen. En daarvoor hebben we een leuke BEURSAANBIEDING!
Nieuwsgierig?? Kom dan zaterdag 27 januari even bij ons langs op de beurs.

Nu ga ik snel verder met de voorbereidingen en wie weet zie ik je zaterdag.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

 1. Wat een leuke slinger heb je gemaakt zeg.
  Staat altijd gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ilonka. Het was ook erg gezellig. Ik kon alleen de slinger helaas niet ophangen omdat we in het midden stonden. Dus daar ga ik voor een volgende keer nog even iets op bedenken.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus