Relatiegeschenken

Eind van het jaar, tijd voor een presentje!
Afgelopen jaar had ik 2 super leuke opdrachten om relatiegeschenken te maken. Ik vind dat echt fantastisch leuk om te doen. En ondanks alle drukte die iedereen volgens mij wel heeft in de laatste maand van het jaar, is het mij gelukkig weer gelukt om het op tijd af te krijgen.Ik heb deze foto's niet eerder geplaatst omdat ik het jammer zou vinden als mensen het op mijn blog eerder konden zien dan dat iedereen het presentje had gekregen.

Ik heb deze keer een leuke schuifdoos gemaakt voor om de repen van Tony's Chocolonely. Op de doos heb ik het logo verwerkt van het bedrijf IQbus. En daarnaast heb ik al die bonbonnetjes in geel en zwart los gestempeld. Het was even werk, maar ik vind het erg leuk geworden.

 En dan nog iets heel anders.


Helemaal van nu. De kletspot, iedereen lekker zijn mobiel aan de kant en weer gewoon ouderwets een gesprek voeren. Hoe fijn is het om weer echt contact te hebben! Dit past perfect bij het bedrijf van mijn 2de opdracht. Het bedrijf GewoonByzonder. De kletspotten zijn gekocht en heb ik aangepast aan de kleuren van het bedrijf en het logo. Dit heb ik gedaan met washitape om de randen van de deksels. En bovenop de deksel heb ik het logo gebruikt en met de Stichted Framelits Dies set cirkels uitgestanst. Nu kunnen deze potten lekker overal worden ingezet om fijne gesprekken te voeren.
Ook wilde zij nog graag een kaarsje geven aan de relaties. Daarop heb ik stickers gemaakt met wederom het logo en natuurlijk een kerstwens.

Uiteraard ben ik reuze benieuwd wat jullie ervan vinden. Je kan een berichtje voor me achterlaten bij de opmerkingen. 

Leuk dat je op mijn blog bent komen kijken, dank je wel. En ben je zelf ook op zoek naar een leuk geschenkje voor je bedrijf of een bedankje voor tijdens een feestje? 
Neem gerust even contact met me op voor de mogelijkheden. 

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus