De voorjaarscatalogus is uit!

Vanaf 3 januari is onze nieuwe catalogus in gegaan. 


Allereerst wil ik iedereen natuurlijk een gelukkig, gezond en lekker creatief nieuwjaar wensen.

Het nieuwe jaar begint bij Stampin´Up altijd met een super leuke aktie. Want niet alleen is de nieuwe voorjaarsgids nu uitgekomen, maar geven we bij iedere € 60,00 die je bestelt een cadeautje weg. Je mag dit zelf kiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder.  En ik kan jullie zeggen dat ook dit jaar de nieuwe spullen weer heel erg leuk zijn. Ben je ook benieuwd naar de nieuwe stempelsets, papier en mooie embellishments?

Kom dan gerust naar een Open Huis of vraag een catalogus aan.

Natuurlijk ga ik de aankomende tijd ook leuke projecten laten zien op mijn blog met de nieuwe spulletjes. Wil je dit niet missen, meldt je dan aan om me te volgen zodat je een berichtje krijgt zodra ik iets nieuws heb gedeeld. 

Leuk dat je weer bent komen kijken en hopelijk tot snel.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus