Lief Kaartje

Een valentijnskaart niet alleen voor je lief!


Het idee dat een valentijskaart alleen voor je geheime liefde is vind ik allang niet meer van deze tijd. Ik denk dat je iedereen die je wilt laten weten dat je ze waardeert en lief vind een kaartje of iets anders liefs kan geven. En natuurlijk hoeft dat niet alleen op 14 februari maar kan dat het hele jaar. 


Maar omdat het binnenkort valentijnsdag is word ik er nu wel aan herinnerd om het nu te doen. Ik heb dan ook aardig wat mensen in mijn buurt die ik graag een lief berichtje wil sturen dit jaar.


 Ik heb deze keer een kaart gemaakt in Real Red, Flirty Flamingo en Whisper White. Het was best een werkje met aardig wat snij- en meetwerk. Maar ik vind het zelf een erg leuke kaart geworden.Laten jullie me weten wat jullie van deze kaart vinden? Als er veel mensen interesse hebben in hoe deze kaart wordt gemaakt, zal ik binnenkort de werkbeschrijving op mijn blog plaatsen, zodat jullie deze kaart ook thuis kunnen maken.

Bedankt dat je een kijkje op mijn blog hebt genomen.

Veel creatieve groetjes ,

JacquelineDeze kaart is naar een voorbeeld van een amerikaanse demo genaamd Dawn. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus