Alles uit de kast!

Een nieuwe rubriek op mijn blog.

Ik wil iets gaan proberen en ik ben eigenlijk wel erg benieuwd naar jullie mening. 
Daarom zou ik jullie willen vragen om op dit berichtje even een reactie achter te laten.


Tijdens het middagrondje gisteren met mijn Labradoodle Rosie liep ik een beetje na te denken over wat ik nu eigenlijk graag wil doen. En ik kwam tot de conclusie dat ik echt wel heel erg houd van iets leuks maken met papier. En als je op mijn hobbykamer kijkt dan kun je dat ook echt wel zien.


Nu koop ik natuurlijk steeds toch weer een nieuwe set papier en dan blijft waarschijnlijk net als bij jullie de oudere set toch weer in de kast staan. Want ja we willen natuurlijk aan de slag met het allernieuwste printje of kleurtje waar we toch echt niet zonder konden.

Mijn idee is om toch ook echt mijn oudere spullen te gaan opmaken, zodat ik me ook minder schuldig voel wanneer ik nieuwe dingen heb gekocht. En daarom ga ik beginnen met de rubriek Alles uit de kast. 
Ik ga dan een project of kaart maken met alle spulletjes die ik nog in mijn kast heb staan. Denk daarbij niet alleen aan papier, maar ook lint, embellishments, speciale inkt enz.

Lijkt dit je een leuk onderwerp, laat het me dan even weten. 
En wil je niks missen van de posts die ik op mijn blog hierover plaats, vergeet dan niet om me te volgen.  Dan krijg je voortaan een melding op het moment dat er een nieuw berichtje op mijn blog staat.

Ik hoop dat het jullie net zo leuk lijkt als mijzelf. En wie weet help ik je op deze manier ook van jouw voorraad af.

Lieve groetjes ,

Jacqueline 

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus