Little ladybug cadeautas

Een eigen tasje maken voor een cadeautje.

Een tijdje geleden had ik dit tasje gemaakt. Ik vind het super leuk om een cadeautasje zo te decoreren dat je het helemaal aanpast voor de persoon waar je het aan geeft. 

                                       
Deze keer heb ik het tasje bestempeld met de schattige set Little Ladybug. Ik heb de afdrukjes gemaakt met Stazin Black inkt en daarna ingekleurd met de Stampin´Bleds stiften. De witte bloem heb ik gekleurd met Wink of Stella brush clear. Dit geeft een mooi glanzend effect. Je kan deze ook gebruiken om op andere ingekleurde vlakjes een lichtpuntje te zetten.  

Ik zal in de toekomst meer van dit soort tasjes gaan maken, want ik vind dat dit geschikt is voor iedere gelegenheid. 

Natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind het leuk als je dat in een reactie voor me achterlaat.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en hopelijk heb ik je kunnen inspireren om wat moois te maken.
Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus