Pakketten voor thuis

Iedereen thuis , dan lekker creatief aan de slag.


Met alle maatregelen omtrent het corona- virus zitten we natuurlijk veel meer thuis.
Hierdoor heb ik ook al een behoorlijke tijd geen workshops meer georganiseerd bij me thuis. Om me heen hoorde ik steeds vaker dat mensen zich wel een beetje begonnen te vervelen en graag weer een workshop wilden gaan bijwonen. Helaas is dit nog steeds erg moeilijk door de 1,5 meter afstand en het gebruik van dezelfde gereedschappen tijdens een workshop.


Nu heb ik het volgende bedacht. Ik maak een workshop voor bij u thuis. Dat houdt in dat ik een project maak en daar een werkbeschrijving van uitwerk. Je kan dan zo'n pakketje bij me kopen, waarin ik alle benodigdheden stop qua papier, lintjes enz plus de uitgeschreven werkbeschrijving. 

Ik dacht zo kunnen we toch even wat leuks maken, al is het dan gewoon in ons eigen huis.

Heb je ook interesse in zo'n pakketje?

Stuur me dan even een mail op jacquelinehigler@gmail.com of reageer even onder dit berichtje.

Op het moment heb ik pakketten van :

De carousselkaart
Van jou voor mij
Flip-over kaart
Zwevende Gatefold kaart
Een gevouwen kerstkaart
3 trapskaart

Graag hoor ik of jullie dit een leuk idee vinden natuurlijk.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus