Doosje Sweet Friend
Een klein presentjeAlweer veel te lang geleden dat ik hier wat leuks heb geplaatst. Ook ik heb me veel bezig gehouden met de thuisscholing van mijn meiden. En daardoor gewoon te weinig tijd genomen om even voor jezelf wat tijd te maken. Maar dat zullen een aantal van jullie vast herkennen. 
Maar oké nu over leuke dingen. Met het begonnen voorjaar zien we ook overal alweer bloemen en bomen die beginnen uit te lopen. En dat is zeker iets waar ik blij van word. Maar ook dan begint het weer te kriebelen en wil ik kasten opruimen. Daar vond ik in 1 van mijn kasten dit leuke hyacint kaarsje. En ik dacht dat past mooi bij het Hydrangea Hill Designer Series Paper. 

Dus ik heb een klein doosje gemaakt van Blushing Bride cardstock wat je vanaf de bovenkant kunt openen. In de voorkant heb ik met een stans uit de Stitched Framelit Dies een ovaal gestanst en daarachter een stukje windowsheet geplakt. De buitenkant heb ik bekleed met dat mooie designer papier uit de Hydrangea Hill selectie. En ik heb het ovaaltje mooi afgewerkt met de double Oval Punch eveneens uit de Mini Voorjaarscatalogus. Daarna nog een klein wensje gestempeld met de Oval Occasion Stempelset en dit vastgezet met een beetje lijm. 

Ik vind het zelf echt een leuk klein cadeautje voor als ik straks weer bij iemand op de koffie kan of gewoon omdat ik iemand wat leuks wil geven. Maar natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden? 
Ik vind het leuk als je dat in een reactie hieronder voor me achterlaat. 


Voor nu hoop ik dat jullie gezond blijven en kunnen genieten van de mooie natuur.

Lieve groetjes,

Jacqueline
 

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus