Mannenkaart met de Handsomely Suited stempelset

Even heel wat anders.Afgelopen week kwam mijn schoonmoeder een dagje gezellig samen stempelen. En toen heb ik eens een aantal mannenkaarten geprobeerd te maken. Na al die zachte kleuren van de schelpen kaarten was dit even totaal wat anders. Ik moest ook echt even inkomen hoor. Soms heb je dat. Ik heb wel vaker dat ik ergens mee begin en hoe langer ik ermee bezig ben hoe meer ideeën ik er dan mee krijg.


Dat had ik dus ook met deze set. En met het mooie bijpassende design papier heb je al snel een mooie blazer of een fleurig overhemdje gemaakt.

Binnenkort wil ik met deze set ook weer pakketten voor thuis gaan maken. Dus mocht je daarin interesse hebben, houd dan vooral mijn blog in de gaten. 

Ik ben ook erg benieuwd of jullie deze set net zo leuk vinden als ik? Laat gerust een berichtje voor me achter onder deze post.

In ieder geval super leuk dat je een bezoekje aan mijn blog hebt gebracht, dank je wel.


Voor nu alvast een fijn weekend,

Lieve groetjes, 

Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus