In opdrachtIn opdracht.....

Ben je op zoek naar een uniek en handgemaakt cadeautje? Ook daarvoor kun je bij mij terecht! Of het nu gaat om een kinderverjaardag, een bedankje, een traktatie, uitnodigingen, babyshower, we kunnen samen overleggen wat je wensen zijn. Voor het maken van deze persoonlijke cadeautjes, maak ik gebruik van papier, stempels, stansen en ander hobbymateriaal. Daarmee zijn ook alle voorbeelden die ik op deze blog laat zien gemaakt. Hieronder zet ik wat foto's van opdrachten die ik reeds heb mogen verzorgen.Voor het bedrijf IQbus heb ik al 2 jaar de  relatiegeschenken mogen maken.Deze grappige zakjes met op de achterkant het gedichtje weggeven ipv een kerstkaartje. Ook voor Gewoon Bijzonder mocht ik een bijdrage voor de kerstpakketten maken. Dit bedankje heb ik gemaakt voor een babyshower. In het pakketje een aantal kleine cadeautjes voor de vriendinnen van de aanstaande moeder. 


Deze keer op een fotolijstje met daarin de eerste foto van de nieuwe broertjes van papier de namen en een mooi kadertje gemaakt. Daarna is het als 1 van de presentjes in een kraammand gegeven door een vriendin van me.Ook vind ik het super leuk om een kaartje te sturen aangepast aan het ontvangen geboortekaartje. En voor mijn buurvrouw mocht ik deze mooie verpakking maken om onder de kerstboom te leggen met daarin een heerlijke douchegel.


Mocht je na het zien van deze voorbeeldjes ook interesse of vragen hebben, stuur me gerust even een berichtje. En misschien kan ik voor jou ook een uniek bedankje of klein cadeautje maken.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus