Bloghop Seizoenscatalogus

Welkom op de BlogHop van Team Utopia, demonstratrices van Stampin’ Up!

Tijdens deze bloghop willen we jullie allerlei leuke voorbeelden laten zien met de produkten uit de nieuwe Stampin’ Up! Seizoenscatalogus 2016. Als het goed is kom je hier via het blog van Klaartje Delisse.

Voor iedereen die niet weet hoe een bloghop werkt, zal ik dit kort uitleggen.
Vandaag kun je via de knoppen die iedereen onder aan zijn blog heeft gezet heel makkelijk langs de verschillende blog's om heerlijk inspiratie op te doen. Je klikt vanaf dit blog op de knop volgende en komt dan bij mijn collega Mandy Buckens terecht. Zo kun je bij iedereen langs totdat je via Klaartje Delisse weer op mijn blog uitkomt. Veel plezier!!Wat leuk dat je bij mij een kijkje komt nemen op mijn tweede BlogHop.

Ik heb geprobeerd een paar leuke nieuwe projecten te maken met produkten uit de gloednieuwe seizoenscatalogus. Ik ben zelf echt een enorme fan van kerst en alles wat daarmee te maken heeft. Ik hoop dat ik je weer allerlei nieuwe ideetjes kan laten zien en dat je net zo veel zin hebt om met de nieuwe produkten aan de slag te gaan als ik.
Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat je van mijn projecten vind en zou het heel leuk vinden als je gezellig een berichtje voor me achterlaat! Dat waardeer ik zeer.

Het is namelijk mijn tweede BlogHop en ik ben nieuwsgierig en zelfs weer een beetje zenuwachtig over jullie reactie's.

Ik kon bijna niet wachten totdat ik de nieuwe seizoenscatalogus binnen kreeg. Ik ben namelijk echt verknocht aan kerst en houd enorm van het maken van kleine giftie's. Dus ik viel meteen voor de set met de flessenlabels. Ik dacht daar kan ik echt alle kanten mee op. Want zeg nou zelf een flesje met wat lekkers is altijd goed.


Dus voor deze BlogHop ben ik aan de slag gegaan met de Here's to Cheers stampset en bijbehorende Cheerful Tags Thinlits Dies. Verder kon ik het niet laten om ook de Candy Cane Christmas stampset te bebruiken. Die heeft zulke schattige stempels. Die mogen gewoon niet ontbreken op mijn kerstcreatie's.
Ik vind het altijd heel erg leuk om mijn eigen DSP te maken, dus ook bij dit kaartje ben ik begonnen met het maken van mijn eigen achtergrond. Ik heb hiervoor de nieuwe In Color inkt Emerald Envy voor de kerstboompjes gebruikt en de Cherry Cobbler voor de zuurstokjes. Alle stempels zijn uit de Candy Cane Christmas.

Labels, Labels, Labels 

Naast het maken van kaartjes ben ik gek op het maken van kleine weggeef cadeautjes. Daarvoor ben ik aan de slag gegaan met de Cheerful Tags Thinlits Dies samen met de stampset Here's to Cheer.
En ik denk dat ik deze set zeker het hele jaar door ga gebruiken. Want de tags kunnen ook heel leuk om een fles heerlijke badschuim of een lekker flesje douchegel, Maar een goede fles wijn is ook altijd gezellig om mee te nemen en kan voor ieder gelegenheid. Of je nu naar een verjaardag gaat of een gezellig etentje bij vrienden of familie. Je komt niet met lege handen.
Ik heb op de labels verschillende kleuren embossing poeder gebruikt, want ik vind daardoor de labels dan net wat meer luxe uitstralen.Een verrassing met de Cheerful Tags Thinlits Dies


Als laatste heb ik nog een totaal ander projectje gemaakt met de Cheerful Tags Thinlits Dies. Ik dacht wat kan ik hier nu nog mee doen, behalve als flessenhanger gebruiken. En dit is wat ik ervan heb gemaakt. Een klein lantaarntje voor op tafel of om aan iemand cadeau te doen met een leuke, lieve wens erin voor de kerst bijvoorbeeld. Is weer eens iets anders dan een "gewone" kerstkaart.Vind je dit nu net als ik een te gekke set dan kun je jouw Stampin' Up bestelling aan mij doorgeven via jacquelinehigler@gmail.com
SUper bedankt voor je bezoekje en hop nu verder naar Mandy Buckens door op knop te drukken.

Nog heel veel hop plezier.


Groetjes Jacqueline
Volgende
Vorige

Reacties

 1. Wat is deze set prachtig! Je hebt er mooie voorbeelden mee gemaakt!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nicolet. Wat ben je toch weer snel. Ik heb inderdaad mijn best gedaan om te laten zien dat je er denk ik het hele jaar mee aan de slag kan. In ieder geval bedankt voor je leuke reactie.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 2. Ja een hele gave set is dit, je kan er inderdaad heel veel kanten mee op. Een klant van mij kocht hem laatst, en toen pas viel het me op hoe veelzijdig hij is. En dat laat jij ook zien. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ingrid. Ik probeer inderdaad altijd net even iets anders te verzinnen. En heb na het maken van dit lantaarntje nog meer ideeen over hoe ik er daar meer van kan maken m.b.v. de leuke labels.

   Verwijderen
 3. Die tags stempelset staat ongeveer bovenaan mijn wensenlijstje! Maar nu ga ik toch twijfelen of ik toch ook die stanzen moet hebben.. Wat issie toch leuk! Groetjes, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Natalie. Dat vind ik leuk om te lezen. En ik hoop dat je er na aanschaf net zoveel plezier aan gaat beleven als ik.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 4. Inderdaad een leuke set, mooie labels gemaakt.
  Ziet er allemaal heel feestelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Helena,
   Nu al zin om er meer te maken voor de kerst.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 5. Hoi Jacqueline, maar weer snel eens samen zitten, wat zijn die tags mooi!! En ook het kaarsje vind ik super.

  Groetjes Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mandy. En ik hoop inderdaad snel weer even samen te kunnen zitten. Gezellig.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 6. Wat een mooie projecten heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mieke. Dat vind ik leuk om te lezen. Voordat ik het plaats ben ik altijd een beetje zenuwachtig over wat anderen er van vinden. Dus hier ben ik erg blij mee.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
  2. Ik begrijp je onzekerheid maar dat is zo niet nodig. Je hebt enorm creatief talent. Gewoon doorgaan met de flow en geniet van wat je doet. Daarnaast ben je een geweldige vrouw. Daar mag je trots op zijn. <3

   Verwijderen
 7. Het geeft een zeer welkome extra aan een fles met deze labels eraan, heel mooi gedaan en ook de laatste, het lantaarntje heel mooi gedaan. TOP HOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank je wel. Word ik echt blij van om te lezen. Geeft me wel weer een boost om nog meer te bedenken met deze set.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo jij hebt erg goed je best gedaan, leuk he setjes maken, ik hou er van.
  Ik heb weer leuk ideeën opgedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik vind setjes maken ook erg leuk inderdaad. Leuk om te lezen dat je ideeen hebt opgedaan.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 10. Wat ben je fanatiek geweest! Erg leuk! Vooral je laatste creatie spreekt me erg aan. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marlieke. Het lantaarntje is ook erg leuk om te doen. Ik ga daar nog mneer variatie's mee maken. Want mijn hoofd borrelt nu van alle inspiratie.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 11. Wauw, wat een mooie rij uitwerkingen! Echt heel mooi gedaan!
  Creatieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Yvonne. Vind ik fijn om te horen.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 12. Vooral het theelichthoudertje vind ik geweldig. Mooi gemaakt allemaal!
  Groetjes Marlous

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marlous. Vind ik leuk om te horen.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 13. Wauw wat een leuke projecten heb je gemaakt.Ik ga even verder hoppen.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk hoor zo veel verschillende projecten. Vind die kleur groen Emerald Envy en rood erg mooi bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een verschil in voorbeelden, erg leuk om te zien wat je met deze sets kan...ik vind je eigen gemaakt dsp erg erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De tag dies waren mij al opgevallen. Ik hou ook erg van labels maken, dus ik denk dat ik nog een wensje heb:)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke reacties van iedereen jacqueline, je hebt leuke dingen gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise