World Card Making Day !


Het is feest en dat vieren we!!!

Op 1 oktober was het World Card Making Day en ik als kaarten maakster ben daar natuurlijk heel blij mee. Want wat is er nu leuker dan een zelfgemaakte kaart aan iemand te sturen. In een tijd van Whatsapp, Facebook en Twitter vind ik een handgeschreven en zelfgemaakte kaart toch echt wat meer hebben.

En om dat te vieren heb ik met het team waar ik bij hoor van Stampin' Up meegedaan aan een gezellige actie. We hebben al onze namen in een pot gedaan en ieder van ons heeft een naam gekregen waar zij een kaartje aan mocht sturen. Voorwaarde was wel dat de kaart gemaakt is met Stampin' Up produkten en dat hij op 1 oktober bij de ander op de mat gevallen moest zijn.
Ik heb met het maken van deze kaart iets nieuws geprobeerd. Na het uitstansen van de prachtige bloemen van de set Detailed Floral Thinlits Dies, heb ik de opengewerkte voorkant bewerkt met embossingpoeder en een heattool.
Dit geeft een heel mooi soort " emaille " effect.
Verder heb ik gewerkt met de stempelinkt Wisteria Wonder en de stempelsets Floral Phrases en First Sight . Waarbij ik ook de enveloppe heb ik aangepast. Het is een lila metallic enveloppe bestempeld met Wisteria Wonder inkt.


Dit is de kaart van mijn collega die ik op mijn mat vond.
Zij heeft een techniek gebruikt met watercolor.

Om de World Card Making Day te vieren, hebben we de hele maand een prachtige aanbieding bij Stampin`Up.Wil je ook van van deze aanbiedingen gebruik maken? Laat het me dan even weten.
Vind je het teveel om in 1 keer 4 pakken papier te kopen, dan kun je natuurlijk ook samen een bestelling doen. Of doe mee aan mijn verzamel bestelling.

 De eerst volgende verzamelbestelling doe ik op 25 oktober.


Alvast veel plezier met het maken van al jullie kaarten. 

Groetjes Jacqueline

Reacties

  1. Wat n prachtige kaart heb je gemaakt .Hoewel de spullen van Stampin ¨Up zijn heel mooi en goed om te maken .Ik ben om !!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus