On Stage 5 november 2016

On Stage 5 november 2016.


Gisteren was het dan zover, mijn eerste keer On Stage. Dit is een evenement van Stampin' Up voor alle demonstratrices. Wat was het gezellig. We hebben al mogen kijken en werken met een aantal nieuwe produkten van de spring/summer collectie. Het is nog heel even wachten voordat ik dat jullie kan laten zien. Maar 1 ding kan ik jullie wel vertellen het wordt een geweldige collectie. 

Wil je ook graag de nieuwe collectie komen bekijken en uitproberen, houd dan mijn blog in de gaten. Of klik op volgen zodat je direct een melding krijgt, zodra ik wat nieuws op mijn blog zet.


Swaps,swaps,swaps !!!


Voordat ik zaterdag naar het evenement kon, was het de bedoeling dat ik ook een swap meenam. Een swap?, hoor ik je denken. Ja een swap, het is een kleinigheidje wat je met andere bezoekers van het evenement ruilt, zodat je leuke nieuwe inspiratie van elkaar opdoet.
Mijn afgelopen week stond dus in het teken van het maken van swaps, Gelukkig had ik mezelf voorgenomen om er maar 75 te maken. En naast het vieren van het kinderfeestje van mijn jongste dochter en het organiseren van de verjaardag van mijn oudst dochter vandaag was dat best aanpoten kan ik zeggen.

Maar het is gelukt. En al leek het alsof mijn hobbykamer was omgetoverd in een soort confetti explosie, ik vond het erg leuk om gisteren met mijn swaps rond te lopen en met iedereen te kunnen ruilen.

Dit is wat ik heb gemaakt..Ik heb hiervoor gebruikt :

Gusseted Cellophane Bags ( 141704) 
Wisper White A4 cardstock ( 106549)
Stampset Snow Place ( 139738)
Snow Friends Framelits Dies (139664)
Classic Stampin' Pad Real Red ( 126949)
Classic Stampin' Pad Crumb Cake ( 126975)
Classic Stampin' Pad Early Espresso ( 126974) 
Linen Thread ( 104199)
Stampin' Dimensionals ( 104430)
Multipurpose Liquid Glue ( 110755)


Een kleine impressie van hoe mijn hobby kamer er afgelopen week uitzag!!

Naast de swaps die ik had gemaakt om te ruilen, had ik ook voor mijn eigen team nog een aardigheidje gemaakt.
Voor dit project heb ik een eigen ontwerp gemaakt met de Cheerful Tags Framelit Dies
( 141838)
Het is een soort klein lantaarntje wat ik heb versierd met de stampet Here's to Cheers ( 142098)
Het papier wat ik heb gebruikt is van de Candy Cane Lane Designer Series Paper (141981)
En verder is er ook nog gestempeld met de Candy Cane Lane stampset ( 142037)


Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind het erg leuk als jullie een opmerking voor me achterlaten.

Nu ga ik weer verder met het voorbereiden van mijn workshop kerstkaarten die ik a.s. donderdag ga geven.

Heel fijn weekend verder en hopenlijk tot snel.

Groetjes Jacqueline.

Reacties

  1. Jacqueline, bedankt voor je mooie swap. Er zit veel tijd in en dat is duidelijk te zien! dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus