Bloghop Spring/summer catalogus


Welkom op de BlogHop van Team Utopia, demonstratrices van Stampin’ Up!

WIN! Doe jij de bloghop, dan maak je kans op een exclusieve Stampin' Up! hostess set uit de Lente/Zomer catalogus: Iconic Occasions


Deze keer is onze bloghop extra speciaal. Want bezoek je al mijn collega-blogsters van nummer 1 Trynstje van Duren tot nummer 30 Miranda Mols,  kun je een fantastische prijs winnen.
Hoe kun je meedingen naar deze Iconic Occasions set? Verzamel via de bloghop alle eieren, waarvan we er allemaal 1 op onze blog hebben verstopt. Samen vormen deze een zin. Stuur deze zin in via een email naar stampinutopia@ziggo.nl vรณรณr 4 januari. Op 5 januari maken we de winnaar bekend. 

*demo's zijn uitgesloten van deelname.

Maar natuurlijk gaan we jullie tijdens deze bloghop weer allerlei leuke voorbeelden laten zien met de produkten uit de nieuwe Stampin’ Up! Voorjaarscatalogus en de nieuwe Sale/A/Bration actiefolder, zoals jullie inmiddels gewend zijn.

Voor iedereen die niet weet hoe een bloghop werkt, zal ik dit kort uitleggen.
Vandaag kun je via de knoppen die iedereen onder aan zijn blog heeft gezet heel makkelijk langs de verschillende blog's om heerlijk inspiratie op te doen. Je klikt vanaf dit blog op de knop volgende en komt dan bij mijn collega Petra Timmer terecht. Als het goed is kom je hier via het blog van Marielle Zeeman. Ik hoop dat we jullie inspireren met al onze creatie´s. Heel veel plezier. 

Helemaal leuk dat ik jullie mijn nieuwste creatie's mag laten zien!!


Ik heb deze keer met 2 nieuwe stempelsets gewerkt. Namelijk de Tasty Trucks uit de Sale-A-Bration folder en uit de Spring/Summer catalogus heb ik gekozen voor de Crazy Cake. Ik vind beiden sets echt heel erg vrolijk en daar houd ik van.
Wel probeer ik altijd om er toch net wat anders mee te maken dan wat je op het eerste gezicht ziet. En ik ben dol op het maken van mijn eigen achtergronden.


Te beginnen met de Crazy Cake. Daarvan heb ik een 3 D taartje gemaakt, waarbij ik de verschillende lagen rondom heb bestempeld in een doorlopend patroon. Ik heb daarbij gebruik gemaakt van zwart en Peekaboo Peach inkt.Het taartje heb ik 3 lagen gegeven en als laatste nog een vrolijke wens er bovenop gezet.
Verder heb ik ook nog een kaart gemaakt met dezelfde stempelset, maar heb er helemaal geen taart mee gestempeld deze keer. Ik heb hierbij de stempels gebruikt voor de laagjes te maken, maar heb hiermee de cirkels gestempeld. Ik heb daarvoor versamark inkt gebruikt en bewerkt met goud embossingpoeder. Ook heb ik dit keer gekozen voor een andere kleurencombi. Het papier is melon mambo en black. Het achtergrond papier is uit de Pop of Pink Specialty Designer Series Paper pack.
Natuurlijk heb ik ook nog een kaart gemaakt met de taart, maar dan met eigengemaakt achtergrond papier. Hiervoor heb ik weer de stempelset Crazy Cake gebruikt. Ik heb het laagje voor het wiebertjes patroon gebruikt om daarmee een heel randje achtergrond te maken in de kleur Dapper Denim. De taart zelf is gestempeld in Dapper Denim samen met Flirty Flamingo.


Als laatste heb ik nog een kaart gemaakt in dezelfde kleuren als die hierboven, maar dan met de stempelset uit de Sale-a- Bration aktiefolder.
De set die ik gekozen heb heet Tasty Trucks. Ik was hier gelijk weg van. Dat heb je soms, dat zodra je iets ziet, zeker weet dat je die moet hebben. Voor mij is dit er zo eentje.
Ik heb ook bij deze kaart het achtergrond papier zelf gemaakt met de kleur Flirty Flamingo. De foodtruck heb ik gestempeld op Shimmery White papier met zwarte watervaste inkt. Daarna heb ik deze ingekleurd met Flirty Flamingo m.b.v. waterpenseel. Dat vind ik ook een erg leuke techniek. 
Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren of in ieder geval heb laten zien, hoe leuk deze sets zijn. Ik vind het erg leuk om te lezen wat jullie ervan vinden. Dus laat gerust een reactie achter. 
En vergeet niet de letter van het ei op te schrijven hรจ!!!

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

 1. Wat een leuke voorbeelden!! Vooral de taart is super gaaf!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nicolet. Wil er door deze blog nog veel meer mee uitproberen.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 2. Erg leuk zeg je Crazy Cake, leuk om weg te geven , en te ontvangen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. je kan er ook nog een kleinigheidje in verstoppen dacht ik.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 3. Wat ben je heerlijk en veelzijdig bezig geweest. Die taart is wel een topper!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Henriette,

   Dat vind ik erg leuk om te horen. ( lezen)

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 4. Ik vind het taartje erg leuk. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al je projecten zijn leuk Jacqueline maar die 3D taart is geweldig! Groetjes, natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke projecten.
  Je taart vind ik super gaaf.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vooral de laatste twee kaarten vind ik gaaf! Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke taart heb je gemaakt. Zo leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou Helena, hij zal niet zo lekker smaken denk ik. Maar ik vind je reactie erg leuk. Dank je wel.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 9. Hoe heb je het taartje gemaakt/in elkaar gezet? Ik vind hem erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi ellen,

   ik weet niet of er meer mensen zijn die geinteresseerd zijn in mijn uitwerking van de taart? Want ik kan daar natuurlijk best een uitwerking van maken en op mijn blog zetten. Dus als er meer dames willen weten hoe ik m heb gemaakt, laat dat dan even aan me weten, dan maak ik een beschrijving inclusief foto's . En die zet ik dan op mijn blog. of eventueel op youtube.

   Ik vind het in ieder geval echt heel leuk dat mijn taart zo in de smaak valt.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 10. Vooral de fantastisch birthday vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Susan. Ik dacht ook leuk om m te gebruiken als cadeaukaart houder ofzo.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 11. Leuk gedaan allemaal, je bent ook druk geweest.
  Taartje extra leuk..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik vind het echt heel leuk om al jullie lieve reactie's te lezen.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 12. Reacties
  1. Hoi Ingrid,

   Dank je wel. Hiervoor moesten dan jullie kaarten wel even op zich laten wachten ;-p
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 13. Ik vind de set crazy for cake ook zo leuk...jij hebt er wel weer iets heel moois meegemaakt. Dat ga ik echt even opslaan. Die taart wil ik ook echt proberen
  Groetjes Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mandy,

   Dank je wel Mandy. Ik ben ook erg benieuwd wat jij ermee hebt gemaakt hoor. Mocht je willen weten hoe ik m heb gemaakt kan ik je daar natuurlijk mee helpen.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 14. oeh! die crazy cake set stond al op mijn wishlist.... stijgt nu met stip, haha! Mooie voorbeelden maakte je er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Klaartje. Ik wilde deze set ook echt heel graag hebben. Tijdens de on Stage was ik al verkocht. Vooral omdat je lagen over elkaar ( 2 STEPS) KUNT GEBRUIKEN. Maar pas toen ik bedacht had dat ik ermee wilde werken voor de bloghop, heb ik de 3d taart bedacht. Dus leuk dat je zo enthousiast bent.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 15. Reacties
  1. Dank je wel Relinde. Daar word ik blij van om te lezen.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 16. Die taart! Geweldig. En die 2de kaart, ik heb echt moeten kijken of het wel SU was, hahaha. Wat anders dan anders, helemaal leuk. De laatste 2 zijn ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Miranda,
   Dank je wel voor je leuke reactie. Ik houd er inderdaad van om net even andere dingen te doen met een stempelset. Dus dat ik je extra heb moeten lijken kijken naar mijn eerste kaart, vind ik echt heel tof.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 17. Wat een leuke serie heb je gemaakt, heel inspirerend allemaal. Fijne jaarwisseling, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ingrid,
   Ik hoop dat je ook een fijne jaarwisseling hebt gehad en een heel creatief nieuwjaar gewenst.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 18. Prachtige verjaardagskaarten zijn het geworden. Mooi !!! Knap gemaakt ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Manuela,
   Dat vind ik leuk om te lezen. Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 19. Leuk die 3d taart van Stampin up. Deze is een lust voor het oog en goed voor de lijn! Je hebt ook mooie kaartjes gemaakt.
  gr. Carla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Carla,

   Ja van dit taartje heb je achteraf geen spijt.
   Hiervan kom je niks aan. Is een goed begin voor t nieuwe jaar.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 20. Reacties
  1. Dank je wel Winkel,

   Ik probeer dat ook inderdaad om echt iets anders te maken met een set. Dus erg leuk dat je dat zegt.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
  2. Sorry Wobke mijn mobiel veranderde je je naam in Winkel. Mijn Excuses.

   Verwijderen
 21. Hallootjes lieve Jacqueline , ik wil je even bedanken voor de prachtige stempelset die ik gewonnen heb.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ik ga er zeker leuke creaties mee kunnen maken. Lieve grtjes van een overgelukkige stampin'up gebruiker .๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Manuela,

   Bedankt voor al je gezellige reacties ook bij mijn collega's. En het is je van harte gegund. Ik hoop dat je er ontzettend veel plezier mee hebt en dat je de set maar vaak mag gebruiken.
   En wie weet hop je nog eens langs.

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus