Spring/Summer catalogus

Het is zover!!!!


Allereerst wil ik jullie allemaal natuurlijk een ontzettend fijn, gelukkig en gezond 2017 wensen. Ik hoop dat we dit jaar nog veel meer tijd samen kunnen doorbrengen onder het genot van gezelligheid & creativiteit. Dit jaar ga ik nog meer workshops en leuke ochtenden organiseren met speciale thema's en ook project life. Dus wil je op de hoogte blijven, kun je me natuurlijk volgen via deze blog of mijn facebook pagina in de gaten houden.

Maar genoeg hierover, laten we nu maar snel naar de nieuwe folder gaan en die geweldige Sale-a-bration actie.  


Vanaf vandaag mogen we alle nieuwe produkten eindelijk aan jullie laten zien. En dat niet alleen. Ook jullie kunnen ze nu zelf bij mij bestellen. De folder is echt zoooo leuk. En daarom organiseer ik 10 januari ook een gezellige dag om de nieuwe produkten te komen bekijken en om mee te werken tijdens een leuk klein workshopje. 
Daarnaast start ook die te gekke Sale-a-Bration actie. Daarbij ontvang je bij iedere € 60,- een gratis artikel ( zelf uit te zoeken) uit de speciale actiefolder. 

Dus ben je ook nieuwsgierig geworden of weet je al iets wat je graag wil bestellen? Neem even contact met me op om je aan te melden voor mijn Open Huis of geef je bestelling even door via de mail.

jacquelinehigler@gmail.com


Nu voor degene die nog lekker genieten van de kerstvakantie nog een paar gezellige dagen en hopelijk tot de 10e .

Lieve Groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus