Workshop Enveloppe Punch Board

Wat een duizendpoot.

Oh wat word ik toch altijd blij van mijn Enveloppe Punch Board. Voor degene die mijn blog vaker bezoeken is dit natuurlijk al lang bekend maar ik vind het geweldig om kleine gifty's te maken.

Nou vanochtend was het weer zover. Ik had een workshop gepland staan en daarbij zijn we aan de slag gegaan om kleine doosjes te maken, waar je een aardigheidje voor iemand in kan stoppen. Of je nu iemand iets wil geven als je lekker een bakje koffie bij elkaar drinkt. Of er is iemand jarig en hij of zij wil graag geld of een bon om iets moois voor zichzelf te kopen. Daar zijn deze  kleine doosje uitermate geschikt voor. En waarmee kun je die nu beter maken dan met het Enveloppe Punch Board?


 De dames waren erg enthousiast en we hebben wel 3 verschillende kleine doosjes gemaakt.
Ook heb ik ze natuurlijk laten zien, hoe je voor al je zelfgemaakte kaarten met dit bord altijd een mooi passende enveloppe maakt. Want daar is het bord in eerste plaats voor gemaakt.
 Maar je kunt met dit punch bord zoveel meer. Het is echt een duizendpoot. Dit was een van de eerste producten die ik heb gebruikt van Stampin' Up en mede hierdoor was ik over stag om over te stappen naar de producten van dit merk. Ik ben nu een jaar demonstratrice van Stampin' Up en nog steeds ontdek ik iedere week wel weer een leuk nieuw doosje wat je met dit punch bord kan maken.


Dames bedankt voor de gezellige ochtend en heel veel plezier met het geven van jullie kleine cadeaudoosjes. 


Lijkt het je ook leuk om een aardigheidje voor iemand te komen maken? 

Stuur me dan gerust een mailtje via jacquelinehigler@gmail.nl of laat een berichtje voor me achter op mijn blog.

De volgende verzamelbestelling is op donderdag 16 maart.
Wil je graag iets mee bestellen dan kun je dat doorgeven via de mail. Vermeld daarbij even je naam en telefoonnr. 

Een hele fijne dag allemaal verder.

Lieve groetjes Jacqueline.


P.s. De volgende workshop is op donderdag 23 maart. We gaan dan aan de slag met de watercolourpencils. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.
 

Reacties

 1. Hé wat een leuk en fleurig doosje! Ziet er goed uit en
  aan belangstelling ontbreekt het ook niet.
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Helena. Ik vind zelf ook het papier met de fruitsoorten erg fleurig. Dan krijg je alweer zin in de zomer toch?

   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus