Volop Voorjaar

 Bloemen,bloemen en nog eens bloemen.


Wat is het toch heerlijk als je nu buiten loopt. Overal om je heen zie je nieuwe blaadjes en bloemen verschijnen. Ik vind het altijd zo fijn om al die vrolijke kleurtjes iedere dag weer een beetje meer te kunnen bewonderen. Of ik nu met de hond langs de vijver loop of ik fiets naar school om mijn dochter op te halen. Er staat steeds iets meer in bloei. Heerlijk , daar word ik vrolijk van.
En daardoor wilde ik ook iets kleurrijks en met bloemen maken. En hoe gezellig is de Oh so Succulent set dan om te gebruiken.
Terwijl ik vanmiddag bezig was met deze projectjes borrelden er steeds meer ideeen op. Dus er komen zeker meer kaarten en leuke doosjes met deze set.

En wie weet heb ik jullie ook weer wat leuke ideetjes bezorgt met deze vrolijke set. 

Lieve groetjes Jacqueline


Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus