Nieuwe datum Open Huis

Open Huis 8 juni komt te vervallen.

Helaas moet ik mijn geplande open huis van morgen afzeggen. Ik heb er lang over getwijfeld, maar mijn hondje is zo ziek dat ik het niet zie zitten. Eerst even goed voor haar zorgen. Zodra ik kan , plan ik een nieuwe datum. En dan hoop ik jullie te mogen ontvangen om al die leuke nieuwe spulletjes te kunnen laten zien. 


Zodra ik een nieuwe datum heb, zal ik die natuurlijk gelijk met jullie delen. 
Voor nu mijn excuses voor het ongemak en hopelijk tot snel.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

  1. Wat jammer jacqueline, maar een goede beslissing. Beterschap voor je hondje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je wens dat ze snel beter wordt. En ja het is ook altijd jammer en vervelend als je op het laatste moment moet besluiten om toch af te zeggen. Maar Rosie is echt niet lekker en ik vind het vervelend om het dan heel druk te hebben in huis voor haar. Ze moet echt heel veel slapen om op te knappen.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus