Nieuwe jaarcatalogus inspiratie bloghop

De nieuwe jaarcatalogus is uit!!!


Het is eindelijk zover en dat willen we met jullie delen. De catalogus staat weer vol met nieuwe stempelsets, prachtig papier en geweldige ideeen. We hebben er met het hele team aan gewerkt om deze nieuwe inspiratie aan jullie te laten zien. En ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en mijn collega´s. Dus hop lekker rond en laat je verrassen door al dit moois.
Dit keer is onze blog verdeelt over 2 dagen, omdat het anders echt teveel wordt voor 1 dag. Daarnaast is er ook weer een leuke actie aan verbonden. Zoek bij ons allemaal naar de strandstoelen en maak de zin. Kijk voor de voorwaarden op het eerste blog van Tryntsje of laatste blog van Miranda van ons team.

En laten we nu gaan kijken wat ik voor jullie heb gemaakt. 


Dit jaar zijn er meer nederlandse stempelsets uitgekomen en daarom heb ik gekozen om te werken met de set Thuiskomen. Degene die mij kennen, weten dat ik het liefst een 3D project maak. En daarom heb ik voor jullie een 4 seizoenen huisje bedacht. Zo kun je zien dat je deze set het hele jaar door kunt gebruiken.

Iedere deur heeft een andere kleur van het nieuwe Incolor cardstock.
Ook heb ik op iedere kant een andere techniek gebruikt. Hierboven heb ik de pot met bloemen , de lantaarns en de ramen ingekleurd met de watercolourpencils en de blenderpen.


Bij de winter hoort natuurlijk sneeuw. Ik heb de sneeuw op de guirlande, op het kerstboompje, de krans en in de raampjes gemaakt met embossingpoeder en de heattool. Bij de lente horen natuurlijk ook bloemen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een bloemenkrans op de deur te hangen. Die heb ik vervolgens ingekleurd met de In Color inkten en een waterpenseel.


Dit is mijn bijdrage voor deze bloghop. Ik zou het leuk vinden als jullie me laten weten in een reactie  wat je ervan vind .

Ben je nu ook zo nieuwsgierig naar de rest van al het leuks in de nieuwe catalogus ? Kom dan gezellig kennis maken op 1 van mijn workshops of kom langs op mijn Open Huis. 
Heb je vragen ? Mail me dan gerust op jacquelinehigler@gmail.com.

Bedankt voor je bezoek en veel plezier met hoppen. 

Lieve groetjes Jacqueline. 

Reacties

 1. Jij bent ook druk bezig geweest.
  Wat een projectjen.
  Leuk idee...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaart heb je gemaakt met deze set, gewoon 4 seizoenen zichtbaar!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ingrid, Het is meer een soort huisje. Je zou m natuurlijk in kunnen klappen en m dan versturen.
   Dank je wel .
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 3. Ooh wat gaaf zo de vier seizoenen Jacqueline!!
  Ziet er prachtig uit.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een heel project! En hier is zeer goed over nagedacht. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marlieke. Ik vind het ook altijd leuk om wat anders te maken dan een kaart.

   Verwijderen
 5. Wat een leuk en origineel project heb je gemaakt, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nicole. Leuk om dat te lezen.
   groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 6. Wat ontzettend leuk gedaan Jacqueline!
  groetjes Mijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi
  wat heb je dat ontzettend leuk gedaan en bedacht erg origineel.
  succes met de hop, en ik hop nog even verder...

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Manon en nog veel plezier tijdens het hoppen.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen
 8. Oh, dit is erg leuk geworden Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Helena. Leuk om te zien dat je bent langs
   gehopt.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus