Verjaardagskaarten

Happy Birthday to you!!


Deze maand staat bij mij in het teken van de verjaardagskaarten. Ik heb echt heel veel familie en vrienden die in deze maand zijn geboren. Ook is mijn eigen dochter Tinke deze maand jarig. En daarvoor wil ik natuurlijk ook nog een leuke traktatie voor op school gaan maken. Dus ja het is een drukke maand. 

Zeg het met bloemen.


Bij de bloemen kaart heb ik gewerkt met de kleuren
Old Olive, Berry Burst en Powder Pink.
De laatste 2 zijn de nieuwe InColor inkt kleuren van 2017-2018. Verder probeer ik altijd om de binnenkant van de kaart ook mooi te maken. Want dat geeft het net dat beetje extra vind ik.


Je verjaardag komt eraan. Bij de kaart met het reuzenrad heb ik gewerkt met de kleuren Berry Burst en Black. Daarnaast heb ik ook de thinlits dies gebruikt om de cupcakes in 3d uit te werken. En natuurlijk mag de binnenkant weer niet ontbreken.

Dit zijn de eerste kaarten. Hierbij heb ik nog geen nieuwe stempelsets gebruikt uit de herfst/wintercatalogus. Maar die gaan zeker nog komen.

Ik probeer wel om iedere keer een andere kaart te maken, zodat het voor mezelf ook leuk blijft om te doen. Want ik moet eerlijk zeggen dat ik het meestal minder leuk vind om in korte tijd veel dezelfde kaarten te maken. Maar soms is een kaart zo leuk geworden dat je m in je gedachten houd. En dan kan die echt nog wel een keertje tevoorschijn komen.

Heb je ook een aantal verjaardagen in het verschiet en lijkt het je leuk om daarvoor ook zelfgemaakte kaarten te versturen? Geef je dan op voor een gezellige kaartenochtend.
En wie weet zie ik je binnenkort op 1 van mijn  gezellige workshops.


Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

 1. Heel leuk weer Heb zin om te beginnen Hoor wel wanneer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hannah,
   Ik heb er ook weer zin in. Is al best een tijd geleden, maar ja vakantie is ook heerlijk. Maar nu zijn de scholen weer begonnen en ik ga zo de agenda induiken om de workshops te plannen.

   Groetjes en tot snel.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus