Kerstkaarten, ik ga er nu echt aan beginnen.

Kerst, kerst, kerst!


Ik neem het me ieder jaar echt voor om op tijd te beginnen. Maar op de één of andere manier lijkt het me niet te lukken. Mijn vrienden , diegene die dit lezen, zie ik al voor me met een glimlach op het gezicht. Want het is iets wat ik ieder jaar roep ; "Dit jaar begin ik op tijd."En inderdaad ik weet het voor mezelf toch altijd zo te plannen dat ik aan het eind van november al denk oh ik ben bang dat ik het niet ga halen. En vaak ben ik ook gewoon te laat. En word het stressen geblazen om ze nog af te krijgen voor kerst. Daardoor is het verschillende keren voor gekomen dat ik er nieuwjaarskaarten van heb kunnen maken. Maar ook dit jaar ga ik er weer met frisse moed aan beginnen. Want ik vind kerstkaarten echt één van de leukste kaarten om te maken. En daarom maak ik eigenlijk ook nooit dezelfde kaarten. Het is dan alleen best moeilijk om 60 of 70 echt verschillende kaarten te maken. Ik heb al een paar kaartjes klaar en ik hoop er nog heel veel te kunnen maken. Mocht ik het toch niet helemaal redden, weet dan dat ik er nu al aan begonnen ben. En dat ik mijn uiterste best doe om voor al mijn familie, vrienden en kennissen dit jaar een kerstkaart voor kerst op de post te hebben.Wens me succes.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

  1. Wat een schattig kerstkaartje Jacqueline. Ik wens je heel veel succes met alle kaartjes die je nog moet gaan maken. Toi Toi Toi.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus