Launch party nieuwe spring/summer catalogus

Een zeer geslaagd Open HuisDonderdagavond was het dan eindelijk zover , mijn open Huis voor de nieuwe catalogus. Ik had natuurlijk in november al de On Stage bijeenkomst gehad. Daar kunnen alle nederlandse demonstratrices zich voor aanmelden om als eerste de nieuwe catalogus met bijbehorende nieuwe produkten te zien. We mogen dan met een klein aantal nieuwe artikelen al aan de slag. 
En dan is het wachten geblazen. Want die nieuwe catalogus gaat dan pas in januari van start. Tjonge dat is echt lastig hoor om de spullen waar je super enthousiast over bent zolang voor je te houden. 
Maar goed afgelopen donderdag kon ik jullie dus heerlijk alle nieuwste voorbeelden laten zien. Ik vond het zelf een erg gezellige avond en we hebben erg gelachen, gepraat en uiteraard ook wat leuks gemaakt. 


We hebben tijdens de Make & Take deze keer kaarten gemaakt uit een nieuwe all inclusive kit.
Iedereen heeft heerlijk zitten kleuren en de resultaten zijn schitterend geworden.


Ik wil alle dames enorm bedanken voor de gezellige avond. En ik hoop jullie snel weer te zien.

Kon je er deze keer niet bij zijn, maar lijkt het je ook leuk om een workshop bij me te komen volgen of wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Stuur me dan een mail op jacquelinehigler@gmail.com.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus