Een prachtige set

Buiten is het nog niet wit..

Maar deze set First Frost , Eerste Vorst,  wilde ik zeker al gebruiken. Ik vind het echt een heerlijke set om mee te werken en ik vind ook dat je met de stempels alle kanten op kan. Ik heb 2 hele verschillende kaarten gemaakt en wil jullie daarmee laten zien dat je m ook echt het jaar door kan gebruiken.

Bij deze set is ook een bijpassende Dies Set en daarmee heb ik de losse bloemen en takjes uitgestanst.

Zou je zelf ook graag met deze set aan de slag willen? Geef je dan op voor de workshop First Frost op dinsdag 27 november van 9.00- 11.30 uur.

En wie weet zie ik je dan en praten we lekker even bij onder het genot van een heerlijk bakje en het maken van deze prachtige kaarten.Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus