Even een ochtendje voor jezelf.Gisterenochtend heb ik weer een workshop kunnen geven. En wat is er nu gezelliger dan met andere dames die ook van deze hobby genieten lekker aan de slag te gaan. Even tijd voor jezelf door dingen te doen waar je van geniet. Zeker tegen het oud van het jaar heeft iedereen het druk. We willen nog van alles, want dat moet af voor eind december. En rennen onszelf voorbij in onze haast.


Tijdens een workshop is er natuurlijk tijd om even lekker te kletsen en staat er altijd wat lekkers voor je klaar. En na het harde werken ga je naar huis met iets moois. Ook ligt er voor iedere deelneemster altijd een klein presentje klaar.Want ik vind het telkens weer een eer dat jullie bij willen komen.
 


Dames door jullie kan ik doen waar ik blij van word. En ik hoop dat ik daar nog lang van mag genieten. Een hele fijne dag en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.Vandaag is het dan voor mij ook tijd dat ik mijn was en strijkgoed weg ga werken.


Hopelijk tot snel.

Lieve groetjes Jacqueline.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus