Scooter Santa


En nog een grappig kerstkaartjeHet blijft toch 1 van de leukste kaarten om te maken vind ik , de kerstkaart. Ik ben zo iemand die dit wel het hele jaar zou kunnen. Maar toch begin ik er achteraf altijd te laat mee waardoor ik in deze drukke tijd van het jaar nog best veel kaarten wil maken.

Maar voor deze kaart heb ik een keer gewerkt op Very Vanilla cardstock. Ik heb hiervoor een stuk grbruikt van 28 cm x 21 cm. En dit gerild op 10,5 cm.
Daarop heb ik een stukje Cherry Cobbler geplakt van 13 cm x 9,5 cm.
Het design papier is uit de serie Festive Farmhouse Papier en heb ik gesneden op 12 cm x 9 cm. 
De stempel komt uit de set So Santa en heb ik afgedrukt met Memento zwarte inkt en ingekleurd met de Stampin' Blends Markers. Ik heb daarvoor een cirkel uitgestanst met de Stichted Framelits Dies. 
En daaronder heb ik nog een scalloped cirkel gestanst uit Cherry Cobbler met de Layered Circles Dies. Deze heb ik samen op de voorkant van de kaart geplakt met een paar dimensionals, waardoor ze een beetje los komen van de achtergrond. Ook heb ik een klein stukje vanilla lint gebruikt en nog een paar strassjes om het af te maken.


Ook de binnenkant van de kaart is natuurlijk niet blanco. Deze tekst hoort bij de set So Santa.

En vinden jullie m leuk?
Laat gerust een reactie voor me achter bij de opmerkingen.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus