Buiten is het donker, binnen is het warm

 December de maand van warmte, liefde en licht.


Wat vind ik dit toch een gezellige tijd. Buiten word het weer vroeg donker en dan kan ik lekker de kaarsjes en de openhaard aandoen. Heerlijk om met mijn meiden, Danny en de hond voor het haardvuur te zitten en te genieten van het samen zijn en de dag nog even doornemen.

Natuurlijk is het ook de maand van nog van alles voorbereiden en vallen we van het ene in het andere feestje, familie uitje en afsluiting van van alles en nog wat. Maar hoe leuk is het om straks lekker samen te zijn met de mensen waarvan je het meest houd.

Ik vind het ook heerlijk om voor iedereen een leuk kadootje te kopen en daar hoort dan een mooie verpakking omheen. Dit keer heb ik een heel mooi doosje gemaakt waarin je van alles cadeau kan geven. Of je nu voor iets lekkers, make- up, speelgoed of een tegoedbon kiest, hiermee kan je voor de dag komen vind ik.

Ik ben benieuwd of jullie ook zo genieten van deze tijd. Of dat je blij bent als al deze drukte weer voorbij is.

Maken jullie ook graag cadeauverpakkingen?

Laat me gerust weten wat je van dit cadeaudoosje vind.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus