De snelle schudkaart

Een dankjewel kaart voor bij de bestelling
Ik heb deze keer een kaartje gemaakt met de clear envelop van Stampin' Up. Dat gaat echt heel gemakkelijk en je hebt super snel een feestelijk resultaat. Ik heb in de clear envelop een stukje Designer Series Paper gedaan met daarbij gouden pailletten, gouden glitters en wat uitgeponste hartjes. Daarna heb ik deze verder versiert en op een dubbele kaart geplakt.


Uiteraard vind ik de kaart niet af zonder een klein stempelafdrukje in de binnenkant. 

Ik hoop dat jullie 'm ook leuk vinden. Laat gerust in een reactie achter wat je ervan vind. 
  En zou je deze kaart ook willen maken, kun je de gebruikte clear enveloppen natuurlijk bij me bestellen. 

Een hele fijne dag,

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus