Joepie 4 nieuwe nederlandse stempelsets

De Nederlandse sets zijn uitgebreid!

Wat was ik blij toen ik de nieuwe folder aan het doorbladeren was. We hebben er gewoon 4 nederlandse stempelsets bij. Daar is altijd veel vraag naar en deze zijn ook wel echt heel leuk. 

Bij de set knuffels op papier is ook een hele mooie dies set verkrijgbaar, waarmee je geweldige labels kan maken. En deze teksten zijn echt het hele jaar door te gebruiken. Dus echt een topper. 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Houd je van t maken van kaarten/layouts en labels met een nederlands thema?

Dan zijn de tijdloze tulpen zeker een aanwinst voor je stempelcallectie. Ook erg leuk om labels te maken aan een cadeautje. En met de bijpassende punch maak je al snel een heel mooi boeketje in 3d.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

De volgende stempelset is er een voor een liefdevolle kaart. Goed te gebruiken om iemand te laten weten dat je om hem of haar geeft. En natuurlijk voor een huwelijk erg mooi. Maar de bloemen komen eigenlijk altijd van pas. Ook fantastisch om je eigen achtergrondpapier mee te stempelen.
En ook hierbij is een prachtige dies set verkrijgbaar.Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

En deze laatste set is zelfs gratis uit te zoeken bij een besteding van €60,- 

Dat noem ik zeker speciaal voor jou. 
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Ik ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe sets vinden. En zou het erg leuk vinden als jullie een reactie voor me achterlaten. 

Heb je na het zien van al dit moois ,interesse in 1 van deze artikelen of heb je vragen over andere producten , stel deze dan gerust. Geheel vrijblijvend. 

Lieve groetjes 
Jacqueline

.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus