bedankkaartjes forever greenery

Dol op groen en natuur


Direct bij het zien van de nieuwe jaarcatalogus wist ik dat ik dit papier in ieder geval wilde hebben. 
Ik had uiteraard gelijk al ideeen wat ik hiermee wilde maken. Maar als eerste heb ik het gebruikt om een aantal bedankkaartjes te maken. En ik ben natuurlijk erg benieuwd of jullie dit papier net zo mooi vinden als ik?
Ik heb voor deze kaarten het mooie forever greenery designer series paper gebruikt en ik vind het echt fantastisch. Je kan het ook met zoveel verschillende kleuren papier combineren, super gewoon. In eerste instantie wilde ik het papier gebruiken voor de foto's van onze nieuwe voortuin. Maar dat moest even wachten. Eenmaal uitgepakt moest ik gewoon een paar kaartjes maken. 

Ik vind het erg leuk als je me in een reactie laat weten wat je ervan vind. 
Bedankt voor je bezoekje op mijn blog en hopelijk tot snel.
Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus