Sand & Sea suite , ik word er blij van!

 Friends are Like Seashells 

Toen ik deze set in de minicatalogus zag, wist ik gewoon direct die wil ik hebben. En niet alleen omdat ik er kaartjes mee wil maken. Ik had namelijk ook gelijk het idee dat dit een super mooie set is om te gebruiken bij vakantiefoto's. Maar daarmee zal ik echt nog wel een uitwerking delen met jullie. Nu toch eerst een kaartje. Zeker in deze tijd is het zo fijn om vrienden af en toe een kaartje te sturen, omdat je ze gewoon even wil laten weten dat je aan ze denkt. Ook al kunnen we nu even niet zo makkelijk bij elkaar langs.

Friends are like Seashells suiteVoor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de stempelset , Dies en designer Series paper uit de suite Sand & Sea. 
De basis is een gewoon stuk whisper White cardstock waarop ik een geembost stukje Seaside Spray cardstock heb geplakt. 
Daarna een vierkant van Whisper White met daarop een stukje uit het Designer Series Paper. Voordat ik dat heb opgeplakt heb ik daar een stukje linen thread onderdoor gedraaid en vastgezet op de voorkant van de kaart.
Ik had al een flink aantal schelpen gestempeld en heb daarvan een soort groepje op de voorkant gemaakt. Sommige met gewone lijm en anderen met dimensionals vastgezet. 
Als laatste vond ik dat er een mooie tekst op moest komen.Ook de binnenkant moet er wel leuk uitzien vind ik . Dus daar heb ik nog een klein strookje designer series paper geplakt en een nog kleiner randje cardstock. En nog een paar schelpjes. Uiteraard als laatste een stempel afdrukje met een mooie tekst. 

En ik denk dat deze kaart nu best een reisje mag maken naar 1 van mijn vriendinnen die al een tijd niet heb kunnen zien door de hele corona lockdown. 
Want ook zij behoort tot iemand uit de risico groep. 

Natuurlijk vind ik het leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog. Laat ook gerust een reactie achter wat je van mijn creaties vind. Dat zou ik helemaal top vinden.

Nou voor nu wens ik jullie allemaal toe dat jullie in goede gezondheid blijven en pas een beetje op elkaar. 

Lieve groetjes ,
Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus