Workshop Card-in-a-box

Dinsdagavond was het zover. Ik was door mijn schoonmoeder gevraagd of ik voor haar en een aantal vriendinnen een workshop wilde geven. We hebben een Card-in-a-box gemaakt met wel 45 bloemen. Dus je kunt wel nagaan dat we lekker bezig zijn geweest. Iedereen was super tevreden en het was ontzettend gezellig.We hebben gewerkt met de stempelset Flower Shop en de bijpassende Pons Pansy. Beiden zijn van Stampin'Up.Hieronder heb ik de resultaten gefotografeerd. En wat is het toch leuk dat zelfs wanneer je allemaal aan een zelfde project werkt, ze er toch anders uitzien. 
Nu snel weer een leuk nieuw project uitwerken voor de volgende workshop. 


Nu snel weer aan de slag om wat leuks te maken voor mijn Open Huis op vrijdag 3 juni.
Dat draait natuurlijk om de nieuwe jaarlijkse catalogus. Waar pas vanaf 1 juni uit besteld kan worden. Er is dus echt een hoop nieuws in Stampin' Up land.

Wil je ook een kijkje komen nemen tijdens mijn Open Huis, laat het me even weten en ik zorg dat er een lekker kopje koffie of thee op je staat te wachten.
Je kan je aanmelden via jacquelinehigler@gmail.com of ga even naar mijn facebook pagina en stuur me vanuit daar een berichtje.

Hopelijk tot snel!!!

Groetjes Jacqueline.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus