Baby Shower gifty


Helemaal in mijn nopjes!!

Wat was ik blij toen ik via Danny ( mijn man ) 's ochtends een appje las of ik voor een collega van hem nog een aantal bedankjes zou willen maken voor een babyshower. Mijn hart maakte al een vreugde sprongetje. Dat vind ik echt zo leuk om te doen. Het maken van kleine gifty's , een leuk kleinigheidje. Gewoon om iemand te laten weten dat je hem of haar waardeert of wil bedanken voor iets. Of gewoon omdat je het leuk vind om iemand wat te geven.

Ik had het berichtje nog maar net gelezen of mijn hoofd begon al met het aansturen van de radars, die dan direct bij mij beginnen te draaien. Eerst wat langzaam maar binnen no time vliegen de gedachten me om de oren. Oké eerst maar eens vragen wat ze eigenlijk zou willen en of ze al weten of het een jongetje of een meisje wordt? 

Na een ontzettend leuk telefoongesprek had ik de opdracht. Tof!! Nu aan de slag. En ik had eigenlijk helemaal de vrije hand in wat ik ervan mocht maken. Dus eerst op zoek geweest naar de kleur van mijn stempelafdrukken en het kleur papier dat ik wilde gaan gebruiken.

De kleuren zijn bekend.

Nu shoppen om kleine geschenkjes te zoeken die ik in de gifty's kan stoppen. Ik wil heel graag in de kleur pacific blue blijven. En ook de dames die op de babyshower te gast zijn, een beetje verwennen. Dus ik ga voor de handcreme van Nivea, een leuke blauwe nagellak, een lekker glittermasker van Dr. van der Hoog en een rolletje italiano's ( snoep) , want de aanstaande moeder is van italiaanse afkomst. Vond ik wel grappig.


Nu ik alles heb gekocht, komt het creatieve stuk om de hoek kijken. Hoe kan ik deze dingen leuk verpakken\?
Ik ga voor een cellophaan zakje , zodat je kan zien wat je krijgt zonder dat je gelijk alles open hoeft te maken. Want als je als gast iets leuks krijgt, wil je natuurlijk niet je cadautje van nieuwsgierigheid direct openmaken. Terwijl alle anderen de ogen op jouw gericht hebben.( haha)


Dit is 'm dan!

Nu zal ik jullie niet langer in spanning houden en zet hieronder de foto van het eindresultaat.Het feestje, waar het allemaal om te doen is natuurlijk.


 


Deze foto's heb ik gekregen van Rose, om me te laten zien of de gifty's in de smaak zijn gevallen. Het ziet er in ieder geval erg gezellig uit tijdens het feestje.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en zou het leuk vinden om jullie reactie's te lezen. Dus laat er gerust eentje voor me achter. 

Lieve groetjes Jacqueline.

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus