Pompoenen, dat is toch echt herfst.

Prachtig al die mooie herfstkleuren.


Als ik nu buiten loop met mijn hond Rosie, geniet ik toch zo van al die mooie kleuren. En niet te vergeten de paddenstoelen die overal tevoorschijn komen. Ik wil daar ook altijd even van dichtbij naar kijken en het liefst zelfs een foto van maken. Dus het rondje met Rosie duurt nu gewoon iets langer doordat ik telkens wel wat moois tegen kom. En door al die mooie gekleurde bladeren dacht ik; laat ik eens met die kleuren aan de gang. We zitten al in het einde van oktober en dat bracht mij bij de stempelset Pick a Pumpkin en de bijpassende Patterned Pumpkins Thinlits Dies. Zo'n leuke set. En echt voor nu met Halloween voor de deur en het weer wat guurder begint te worden. Ik heb er al allerlei projecten mee gemaakt. Sommige dingen kan ik alleen nog niet laten zien, want die wil ik gebruiken voor een bijeenkomst waar ik binnenkort naartoe ga. Maar wees niet getreurd want jullie houden de foto's daarvan tegoed natuurlijk. 

Maar nu het kaartje met de pompoenen. 


Het was even geleden, maar ik heb weer een eigen achtergrond gestempeld. Dat vind ik toch nog steeds het allerleukst om te doen. Daardoor worden je kaarten echt uniek. En kan je altijd je achtergrond perfect afstemmen op het onderwerp of de door jouw gebruikte inktkleuren.
Ook heb ik gewerkt in verschillende laagjes, waardoor er wat meer diepte in de kaart komt. '

Voor nu wens ik iedereen die van griezelen houd een heel leuk Halloween morgen. 

Lieve groetjes JacquelineReacties

 1. Zo als altijd weer n hele leuke kaart Kom gauw weer voor n workshop

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig he die herfst kleuren en dan lekker de wind door je haren. genieten!! ook van je kaart trouwens. leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Alma. En het is zeker heerlijk als je buiten lekker even kan uitwaaien onder het genot van al dat moois.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus