De laatste kerstworkshop van dit jaar

Een prachtig sneeuwlandschapjeDinsdag 19 december heb ik nog een workshop. We gaan dan aan de slag met deze prachtige set. Je kan deze kaart gewoon in een enveloppe versturen. Maar ik vond m ook wel erg leuk met een theelichtje eronder. Wil je gezellig mee komen doen, stuur me dan even een berichtje.Ik hoop dat we er een gezellige morgen van kunnen maken.

Lieve groetjes Jacqueline.


Ik heb deze leuke kaart, naar een idee van Helene den Breejen.

Reacties

 1. Prachtig Heb de meeste kaarten al verstuurd .Maar deze kan er altijd nog bij Ik kom zeker de 19 de

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig Hannah. Ik moet nog wel even aan de gang hoor met mijn kerstkaarten. Ik zie je de 19e.
   Gezellig tot dan.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus