ATC Card


Afgelopen donderdag had ik een teamavond met de dames van Team Lakota. We proberen dat een keer in de 2 maanden te organiseren. Iedereen maakt dan wat leuks voor elkaar, een klein doosje of een kaartje. Dit keer hadden we afgesproken dat we een ATC kaartje zouden maken. Ik had dit nog nooit gedaan, dus vond zo'n klein kaartje maken wel even wennen. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb voor dit kaartje eerst een stukje Early Espresso cardstock gebruikt en die met Early Espresso inkt gestempels met het blaadje uit de set Puur Natuur. Daarboven op heb ik een stukje glossy papier. Daarop heb ik het zelfde blaadje gestempeld , maar dit keer met de shimmerpaint copper. Dat moet dan even drogen. Vervolgens heb ik met een schuimroller brayer een laagje Early Espresso inkt aangebracht.
Met de bijbehorende Dies Set zijn de 2 blaadjes uitgestanst en heb ik een op het witte blaadje de tekst gestempeld met de Shimmer Paint Copper. Als laatste detail een klein stukje koper lint waarin een knoopje is gelegd. Dit lint kan je een beetje uitpluizen waardoor het wat meer folume krijgt.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Dus laat gerust een reactie achter bij de opmerkingen.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

 1. Leuke kaartjes zijn dat Wil ze ook n keer maken in een workshop .Na de kerst maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hannah Higler,

   Dat kan natuurlijk. Want dit is met een hele leuke techniek waar je het hele jaar mee aan de slag kan. Dus we kunnen daarvoor prima een datum prikken in het nieuwe jaar. Misschien ook leuk voor Gerrie?

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus