Droom van een witte kerst

Zou het dit jaar gaan lukken?

Ieder jaar hoop ik dat we een keertje een witte kerst krijgen. Als kind al vond ik dat het allermooiste van de winter, de sneeuw. En dan vooral als er verder nog niemand heeft gelopen. Het geluid van verse sneeuw, knerpend onder je laarzen. Prachtig. 

Dus toen ik deze tekst zag, dacht ik dat zou toch het allerleukst zijn. Deze kerst een witte kerst. Ik ga er zeker van dromen. 

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van het Feels like frost Designer Series Paper. Daarbij heb ik cardstock in de kleuren Seaside Spray en Misty Moonlight gecombineerd met Whisper White. Het Designer papier heeft prachtige natuurafbeeldingen, maar de achterzijden zijn in zilver met wit. Dus ook echt heel mooi om te combineren voor kerstkaarten.


Op de voorkant en in het midden heb ik de schattige bosdieren gestempeld van de set Nature's Beauty.


Wanneer je de kaart open doet, komen de 2 vierkantjes waarop de diertjes heb gestempeld naar voren. Ik heb de kaart gesloten door er een bandje omheen te maken. Hierdoor blijft hij ook netjes dicht en kan je nog een extra stempelafdrukje maken. Ook de binnenzijde heb ik nog versierd met 2 stukjes Designer Series paper van de Feels Like Frost serie. 

Ik denk dat je deze kaart het hele jaar door zou kunnen maken, door je papier en stempelset aan te passen. Waardoor dit echt bruikbaar is voor elke gelegenheid.

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en hopelijk te snel.


Lieve groetjes,

Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus