Artistically Inked ik ben er helemaal gek op.

Geweldige kleuren!


Ik heb de eerste bestelling uit de nieuwe catalogus binnen en wilde natuurlijk direct aan de slag met mijn nieuwe spullen. Als ik dan ga uitpakken ben ik echt net een klein kind in een snoepwinkel. Zoals ik me dan voel bij t zien van al dat mooie nieuwe papier. Ik word daar echt zo blij van. En het papier Expression in Ink is echt prachtig. Ik ben bang dat ik jullie hier nog heel veel voorbeelden mee ga laten zien. Maar eerst mijn bedankkaartjes weer even aanvullen.

Voor deze kaart heb ik een basis gemaakt met Magenta Madness cardstock en daar aan de rechterkant een klein strookje van het Espression in Ink designer papier geplakt. 

Op de voorzijde heb ik gestempeld met de nieuwe stempelset Artistically Inked. Daarbij heb ik gebruik gemaakt de inkt in de volgende kleuren; Magenta Madness, Pear Pizzazz en de nieuwe in color kleur Evening Green.

Ik vind het een super vrolijke kaart geworden.


Wil je graag ook zo'n leuke kaart maken dan kan je altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor een eventuele bestelling of andere vragen.


Lieve groetjes, Jacqueline

Reacties

  1. Reacties
    1. Dank je wel voor je reactie. Dat vind ik leuk om te zien. Ik hoop dat ik je misschien weer op een leuk idee heb gebracht.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus