Sweet as a Peach

Perziken, wat een prachtige set.Ook dit vind ik echt weer een super set. Je kan hier echt alle kanten mee op. En met het bijpassende Designer Series Paper heb je al heel snel een prachtige kaart. Hier heb ik op de voorzijde alleen de stempelafdrukken gebruikt die op het label zijn te zien. Verder is de kaart opgebouwd met stukjes Designer Paper. En een klein stukje lint.


De binnenkant van de kaart heb ik nu eens wel gestempeld en gestanst. Ik vind dit zelf wel een erg mooi plaatje geven. Maar denk ook dat dit op een voorkant van een kaart zeker niet zal misstaan.Als laats heb ik ook de enveloppe nog bijpassend gemaakt. Hierop heb ik geen dies gebuikt maar alleen de stempels en 2 kleine strookjes papier.

Ik ben benieuwd of jullie ook zo van fruit stempels houden? 
Laat gerust een reactie voor me achter.

Lieve groetjes, Jacqueline
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus