Hobbybeurs bij Van der Valk Harderwijk

Inspiratie opdoen en nieuwe mensen ontmoeten. 


Ik houd ervan. Zo'n dagje op de beurs. Je bent eerst natuurlijk best druk, want wat ga je meenemen en welke stempelsets wil ik gebruiken voor de nieuwe kaarten. Dus je wil de week ervoor echt mijn hobbyruimte niet zien hoor. Complete chaos. Iedere dag bedenk ik toch nog iets wat ik graag wil maken, want dat is ook zo leuk om te laten zien. Maar op een gegeven moment moet je dan toch stoppen.Deze keer stond ik samen met 2 collega's, Marielle Zeeman en Ilonka Broersen. En we hebben echt ons best gedaan om veel verschillende technieken en stylen te laten zien. We hopen dat we jullie hebben kunnen laten genieten van alle nieuwe stempels en het mooie papier. En degene die bij ons de workshop hebben gevolgd, super leuk dat jullie zijn aangeschoven.
Ik vind het echt altijd heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en te kunnen praten over de dingen waar wij allemaal zo blij van worden.

Ik hoop dat jullie net zo'n geslaagde dag hebben gehad als ik.
En ik zou het erg gezellig vinden om jullie weer te mogen zien op de volgende hobbybeurs in Harderwijk. Deze zal gaan plaatsvinden in het laatste weekend van oktober.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus