Een nieuw jaar, nieuwe produkten.

We beginnen het jaar weer goed.Allereerst wil ik jullie natuurlijk allemaal een heel goed nieuwjaar wensen en ik hoop ik dat iedereen weer zin heeft om lekker creatief aan de slag te gaan.
Na alle feestdagen , gezelligheid en drukte vind ik het nu ook echt weer fijn om even te zitten en in een boekje te bladeren met een heerlijk kopje thee. (Uiteraard zonder chocolade of koekje want we gaan onszelf nu weer even in het gareel krijgen. ) En wat een geluk want bij Stampin' Up zijn er 2 nieuwe catalogi van start gegaan.Zoals ieder jaar start op 3 januari de nieuwe voorjaarsgids, dit jaar de minicatalogus genaamd. En hij staat echt weer vol met allerlei nieuwe, leuke inspiratie.  Denk aan valentijn, moederdag , pasen, voorjaar en uiteraard veel verjaardag sets.

Voor diegene die mij al langer kennen zal het geen verrassing zijn dat ik alweer helemaal weg ben van de hartjes folieblikjes. Waarin je schattige kleine cadeautjes kunt maken voor mensen. Ik houd daar echt ontzettend van.


En naast  de voorjaarsgids is er ook weer de Sale-A-Bration gids. Daarin staan allerlei producten die je gratis mag uitzoeken bij iedere  € 60,- die je bij me besteld. En echt er staan zoveel mooie dingen in. Daar heb je aan 1 kopje thee echt niet genoeg om deze inspiratie door te bladeren. 

Ik heb beide catalogi voor jullie op mijn blog gezet, zodat je ze in ieder geval online kan bekijken. Maar wil je ze lekker in het echt kunnen doorbladeren, mail me dan even dan kan ik ze uiteraard voor je opsturen ( tegen verzendkosten) .

Heel veel plezier met het bekijken van de nieuwe gidsen en leuk dat je op mijn blog bent komen kijken.

Lieve groetjes Jacqueline
Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus