Painted Poppies

Overal klaprozen.

Buiten zie je ze overal opduiken. De klaprozen, ik vind ze prachtig. Als kind probeerde ik er altijd 1 te plukken in de hoop dat ik 'm heel thuis kreeg om aan mijn moeder te geven. Ze zijn zo fragiel en toch erg sterk. Vandaar dat ik deze stempelset erg passend vond om een sterkte kaart te maken.


Deze set heeft naast dit "klaprozenveld" ook nog een geweldige stempel met een enkele klaproos en losse bladeren. Ik zal ook daar zeker nog een aantal mooie voorbeelden mee maken.

En bij deze stempelset zijn ook nog hele mooie bijpassende tekststempels en 2 sets met dies (snijmallen).

Bedankt voor je bezoekje en ik vind het leuk als je me laat weten wat je van mijn kaartje vind.

Lieve groetjes JacquelineReacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus