Happy Birthday to my beautiful friend


 Schelpen, schelpen en nog eens schelpen.


Ook vandaag weer een kaart gemaakt met deze super stempelset Friends are Like Seashells. Ik ben echt bang dat er hier nog heel veel van zullen volgen. En ik vind het ook heerlijk om de schelpen te stempelen. En als ze dan eenmaal klaar zijn om er leuke clusters mee te maken. 


Ook de binnenkant van de kaart heb ik nog een mooi randje met design papier gegeven en natuurlijk nog een paar schelpen. Nu heb ik gewerkt met het blauwe design papier, maar de volgende ga ik proberen in een roze toon te maken. 

Ben je benieuwd wat ik nog meer met deze set ga maken? 
Meldt je dan aan op mijn blog als volger en dan krijg je een berichtje zodra ik weer wat heb geplaatst. Op die manier weet je altijd precies wanneer ik weer een nieuwe project heb geplaatst.

Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden ? 
Laat het me gerust weten in een reactie onder dit bericht.

Voor nu ga ik weer verder, want ik heb nog een idee voor een kaartje.

Lieve groetjes,
Jacqueline.\Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus