Workshops


Workshop Inkleuren met inkt

Weer een hele andere techniek. We gaan aan de slag met watervaste inkt en gebruiken onze inkt als verf. We gaan aan de slag met een waterpenseel en voegen zelfs nog een 2e techniek toe. Namelijk het heat embossen. Hierdoor krijg je wat extra relief op je kaartje. 

De kosten voor deze workshop komen op € 6,50 per persoon incl. materiaal en gebruik van stempels, inkt en overige benodigdheden. En er is natuurlijk wat lekkers te drinken en snoepen. En het voornaamste een gezellig uitje met een heerlijk babbeltje tijdens het "harde werken."
Wil je ook graag de kennis maken met deze techniek? Kijk even wanneer ik deze workshop geef. Of mail me voor een afspraak?


Workshop Watercolourpencils.

Tijdens de lancering van de voorjaarscatalogus hebben we bij Stampin´Up ook aquarelkleurpotloden.
Hoe lekker rustgevend is het niet om eens heerlijk te kleuren.
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de potloden en de blenderpennen. Je maakt er prachtige kaarten mee.
Je kan op deze manier kennis maken met een hele leuke techniek die je kan toepassen tijdens het stempelen.
De kosten voor deze workshop komen op € 6,50 per persoon incl. materiaal en gebruik van stempels, inkt en overige benodigdheden. En er is natuurlijk wat lekkers te drinken en snoepen. En het voornaamste een gezellig uitje met een heerlijk babbeltje tijdens het "harde werken."
Wil je ook graag de nieuwe potloden uit proberen? Kijk even wanneer ik een workshop geef.       Of mail me voor een afspraak?

Workshop Magic Box.


Alweer zo'n leuk doosje om te maken. Ik ben gek op het maken van 3d projecten met papier. En dit is echt een super leuk doosje om cadeau te geven. Er past precies een Rittersport chocolade reep in , maar je kan er natuurlijk ook een leuk ander klein cadautje in doen. Denk aan een mooi armbandje of een lekker gezichtsmaskertje. Ook een erg leuk kleinigheidje voor de juffendagen die er straks ook weer aan zitten te komen. Kortom je kan er alle kanten mee op. 

Heb je binnenkort ook een klein cadeautje voor iemand nodig? Geef je dan ook op voor deze leuke workshop.


Workshop Enveloppe Punch Board


Het enveloppe Punch board is echt onmisbaar als je er net als ik van houd om leuke, kleine geschenkjes te maken. Ik noem dat altijd gifty's.
Er is altijd wel een reden te bedenken om iemand een aardigheidje te kunnen geven. Daarom ben ik echt weg van het Punch Board. Het is een echte duizendpoot. Wil je ook graag ervaren wat je naast het maken van de juiste maat enveloppe bij je kaart allemaal nog meer met dit Punch Board kan? Geef je dan op voor een geweldige workshop en ontdek wat er allemaal mee kan.
De kosten voor deze workshop komen op € 6,50 per persoon incl. gebruik van de materialen en natuurlijk wat lekkers te snoepen en te drinken,

Daarnaast is er een leuke aanbieding als je n.a.v. deze workshop overgaat tot het aanschaffen van de Enveloppe Punch Board.  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus