Hoera dat jij er bent

Oh wat een zoetje.Vorige week was ik met een vriendin in Duitsland om eens lekker te shoppen. En wat heb ik leuke spulletjes gevonden voor mijn hobby. Overal zag ik geweldige dingen voor in kleine geschenkjes. Zo ook deze musket chocolade. En gisteravond had ik het idee. Ik maak er een leuk bedankje mee voor in een kraamweek. Ik heb dus de nieuwe treat tubes uit de najaarscatalogus gevuld met de chocolaatjes. Wat een gaaf nieuw product is dat toch. Hier ga ik zeker nog meer geschenkjes mee maken. 


Naast een bedankje voor je kraamvisite, heb ik ook een bijpassende felicitatiekaart en een label voor aan een cadeautje gemaakt. Ik heb hiervoor de stempelset Voor elke gelegenheid gebruikt.

Lijkt het je ook leuk om voor jouw kraamvisite een kleinigheidje te maken?
Dan kan je de treat tubes natuurlijk bij mij bestellen. Of boek een workshop bij mij met bijvoorbeeld je zwangerschapsgym club, lekker gezellig samen voorbereiden voor de geboorte van jullie kindjes.

Stuur dan even een mailtje naar jacquelinehigler@gmail.com


Uiteraard ben ik benieuwd wat jullie van deze zoetigheid vinden. Dus ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje voor me achterlaten.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus